ADGANG OG ANKOMST MED TJEK IND

Når du møder på klinikken beder vi dig scanne sundhedskort i kortlæseren så snart du er ankommet. Ellers kan vi ikke se at du er mødt. Scanneren er placeret på væggen til venstre ved indgang.

Virker dit kort ikke skal du henvende dig ved skranken eller til den første personale du møder. CPR nr kan også tastes manuelt.

 

KØRESTOL/ROLLATOR/GANGBESVÆREDE

Sundhedshuset og Øjenklinikken Hobro råder ikke over en elevator og klinikken ligger på 1. sal med trapper og repos midtvejs. Trappen er bred og med gelænder.

Klinikken råder over en lift til kørestole i ALMINDELIG størrelse. For større kørestole eller halvt-liggende kørestole henvises til anden øjenlæge. Venligst ALTID sig ved booking af tid, hvis der er behov for lift, da vi skal sætte ekstra tid af til at køre med liften.

Oversigt over øjenlæger i Region Nord og  Region Midt:

Øjenlæger Region Nord

Øjenlæger Region Midt
 

OBS OBS OBS - vedr sundhedskort og personnummer!!!

Vi SKAL kunne identificere dig som patient. Har du glemt sundhedskort skal du kunne dit personnummer (CPR), fulde navn og adresse.

OBS  forældre til børn: Har I glemt Jeres barns sundhedskort SKAL I kunne barnets cpr.nr. Det er ikke nok med fulde navn og adresse. Hvis ikke barnet kan identificeres på cpr.nr. er vi lovmæssigt forpligtet til at give Jer en ny tid og kan ikke gå videre med undersøgelse! Så HUSK sundhedkortet!